Fredag 24.4

Tror att man har bättre förutsättningar till att bli en bra artist ifall förnamnet börjar på J.
James Morrison, John Mayer & Justin Timberlake.


Dagens låt.

Hittade en gammal goding jag glömt. aaah.


Soligt i Vasa

Bloggtorka. Men här kommer en liten uppdatering. Denna dag har varit bra på alla sätt och vis. Det enda stressmomentet idag var smörklicken som landade på mina khakifärgade nytvättade chinos. Fläckigt värre blev det och jag stampade argt på ställe en stund. Ja och den lösa "N"-tangenten drives me crazy. Satt på föreläsning om ämnesomsättningen och fick till och med skrivet sex instuderingsfrågor till fysiologi tenten. Absolut stoornjöt när jag inledde Strampen säsongen med lunch där. Solsolsol och super sällskap på terassen. Jobbade ett av mina sista pass i butiken och lagade godaste spagetti bolognesen i mannaminne.

Resten av kvällen tänker jag spendera på soffan och imorgon sätta fram -70% lappar i butiken. Kom å shoppa bort det sista. Bums. Tänker kräva sol och sitta på balkongen med kaffekoppen i handen och njuta av den sista tiden i lägenheten. Inleder sista månaden i Vasa så småningom och ser faktiskt inte fram emor flytten. Otroligt mycke saker man samlar på sig. Å säga heippa åt allt å alla blir inte trevligt det heller. Men att flytta in i nya lägenheten och jobba på favorit JC i sommar blir underbart.

Har preseterat Gradun och fick höra att de är godkänd. Lite förbättringar och mognadsprov så är det packat och klart. Det enda som står ivägen för Magisterspappren är Avslutande praktiken som jag ska ha i Engelska 3-4, precis som jag önskade. Bara jag nu ännu undviker musiken så överlever jag. Sedan finns det ju 10 ogjorda studiepoäng som jag inte är säker på att jag har ork och tid att göra så jag får ut mina papper. Vet heller inte ifall jag skall söka in till Åbo nu, senare eller aldrig. Nästa år har jag i och för sig inte nytta av mina papper eftersom jag inte befinner mig i landet. Planerat Jorden-runt-resan ett tag nu med Bassi och 2 andra favoriter. Planerna börjar blir klara och vi kör igång i Asien med Peking-Tokio&Bankok sedan reser vi runt i Thailand-Vietnam-Laos-Kambodja. På killarnas begäran stannar vi möjligen i Singapore för att kolla F1. Sedan spenderar vi 6månader i Himlen Australia & NZ (träffa vänner, jobba,surfa,Australian Open osv.). När vi solat klart och fått hudcancer fortsätter vi resan till Fidzi&Hawaii. Efter det flyger vi över till Fetmalandet och invaderar San Fransisco&L.A med surroundings. När vi tröttnat på att leta efter kändisar åker vi till Las Vegas och spenderar resten av pengarna på Casinon. När vi sedan vunnit en miljon på BlackJack fortsätter vi ner till Mellanamerica eller bestiger syrefattiga höjder till Macchu Picchu Peru. Sista etappen av resan är lite oklar ännu, men trip of my life? No shit! och det bästa med det hela? ingen snö på evigheter. NADA! 


På tal om snö. Spenderade förra veckan i Lappland med svärföräldrar, man och halvsyrrorna. njöt för fulla bullar. Ah. Men nu är jag redo för sommaren, sola till sig lite botten för Beachformen September2009-Maj2010. Beachformen2009 har jag gett upp för många godispåsar sen.

Ciao.

12.04.09

Sol, äntligen. Ska snabbpacka grejjorna, sätta oss i bilen och köra till Kokkola för att hinna njuta av värmen. Imorron kör vi till Ryssland..ja eller nästan. Ruka i en vecka med syskonen Å. AAaaah.

Å kolla här.

No shit.


Dilemma

Just nu är jag SÅ trött och SÅ hungrig. Vet inte ifall jag skall äta först och sen lägga mig eller lägga mig först och sen äta. Om en timme fortsätter jag jobbet. ååh!!

Irritation

Känns lite onödigt att ta sig till Kokkola genom snöslasket för en jobbintervju som verkade vara packad och klar och enda uppgiften som återstod var att gå och visa upp sig. Snopet värre när inget var bestämt och får leva ovetande om resultatet i en vecka. Suck.

Jävla jobb.

Fördrivit tiden genom att ligga på spikmattan och dricka kaffe. Surfat runt på nätet angående höstens resa och tittat in i nya lägenheten så allt går till som de ska. Började även ångra att jag lovat jobba i heljen. Kunde bra sitta kvar här på stolen på Tallåsen. Nästa vecka tar jag paus från livet och åker till Lappland. Blir skönt. Faktist. Bara ja kan släppa alla oklara saker. När jag kommer hem jobbar jag sista veckan på U* innan vi stänger och kämpar med de sista skolarbeten. Med 99% sannolikhet skriver jag omtentamen nån vecka. Sen Skall jag genomlida Övis tre veckor och bevisa att jag är klar med utbildningen och kan ha koll på lågstadie elever. M-mm. Drömyrket ju. Efter det..byebye allt å alla. 5 år..fattar inte.

Skall gå och tränga bort torsdagsmelankolin med min XL M&M påse mamma inhandlat på pappas födelsedagsresa. Ja å äntligen träffa S som jobbat hela dagen taas vaihteeks.





Tips!

Besök Bio och se filmen Män som hatar kvinnor. Ojoj va bra. Äckligt spännande.



RSS 2.0