By the way..

Undra om jag är den enda som tokälskar Martin Timell!?
Han e ju så skööön.



Countdown

1 månad och 3 veckor har jag kvar i Vasa. Tror det är den tid jag orkar bo ensam. Sedan får det räcka. Ensamheten får mig att gå i dvala. Dagarna rullar framåt på jobb eller pf. Kvällarna spenderas framför tv:n eller på gymmet. Inget spännande, inget extra. Räddningen är våren som sakta, väldigt sakta är på väg. 

Remppan i nya hemmet går framåt. Hittills har jag hjälpt till på 120km's avstånd med att välja tapeter och målfärg. Lite som Martin Timell altså, fast annorlunda. Ser faktist lite fram emot att flytta till Kola i sommar. Jobb fixade sig idag, ja eller, ska ju på intervju ännu men räknar med att få det. Borde väl inte göra det men.. Det är ju bara tre månader, sen sätter vi oss på flyget och försvinner. Solsolsol.

Back to my exciting life, dvs. Äntligen hemma.

Hot Stuff



hothothot.. han misslyckas aldrig.

till Salu

Just de, brudklänningen bussar upp till Vasa igen.
För liten för tjejjen som ville ha den. Så, anyone, Brudklänning?
Kolla bilden några inlägg neråt.

Baha.

Kollat runt i bloggvärlden och hittat en sjukt rolig sida : http://www.morenewmath.com/ 
Funny stuff.


Sicko

Skippade dagens vikariat. Inte av fri vilja utan av sjukdom. Sitter nu hemma i stegring och blåser luft. För att inte tråka ut mig har jag fixat smaskig frukost och sett på TV-shop. Solen gassar  ute och jag drar täcket över mig och stänger persiennerna för att inte dö av ilska av att vara sjuk just nu. Fixat på fotoboken om DownUnder och bekantat mig med städerna nästa resa kommer att innehålla. Dagen räddades dock av att jag upptäckte att Äntligen Hemma med, min all time favourite programledare, MARTIN TIMELL är tillbaka ikväll. Bara klockan skulle slå 21.00 nu..My exciting life.


chickas i Westend-köket.

Att ta farväl

Melankoli och ångest om vartannat. Heljen och dagen har bara handlat om att ta farväl. Favorit Pia flyttar bort forever så lördagskvällen ordnade vi tjejkväll till hennes ära. Dör av saknad när du åker. Idag satte jag brudklänningen i en liten låda på bussen ner till Vanda. Den ska få ett nytt hem. Så gårkvällen gick jag en sista gång runt i klänningen hemma och lekte prinsessa. Aaaah. Med gråten i halsen sade jag farväl. Nu på eftermiddagen ringde jag hyresvärden och sade att jag även skall ta ett farväl av Rantahovi. I slutet på maj tar jag brödrosten och sticker. Summasumarum: Hatar farväl.

Dagen ska räddas av Wasaspexet med Jemppuli som sällskap.


Ciao.

17.3 2009

Måste erkänna att det idag kändes för första gången helt okej att bo i detta land. Solen värmde för första gången på allvar. Känslan varade fram tills jobbet kallade och cykling i slaskväder var ett faktum. Eftersom vägarna ställvis är isiga och jag lyckats använda upp bromsklossarna på cykeln känns cykel och isiga vägar inte som ett vinnande koncept. Slappnat av än en gång i infrapunabastun med vännen en lång stund efter jobbet. Cyklade snabbt förbi alla skräpmatsställen som skrek på mitt namn. Stannade istället vid lilla butiken och återkallade barndomsminnen genom att köpa karelska piroger. Tryckte nyss i mig tre stycken med ett halft paket smör och lager med ost. Hello fetma.


Måndag.

Suck. Verkar aldrig vakna idag. Haft timme på gymmet tidigt imorse men ögonen vill ändå inte helt öppna sig. Sitta i soffan med kaffekopp i handen och musik alldels för högt skulle bra räcka som aktivitet idag.

Melankoli

Konstaterat än en gång att jag inte ska va ensam. Tvåsamhet bara på veckoslut är inte tillräckligt. Denna kväll räddades av långpromenad med vännen. Diskuterade minnen och framtiden medan vi strosade runt i vintermörkret. Morgondagen börjar som vanligt 06.00. Huaaa..Sen e de full rulle på jobb.1, 2 och 3 hela veckan..Lite graduslipning ska jag väl få in nu som då oxå. Nu ska jag krypa upp i soffan, se på Parlamentet och trycka undan söndagsångesten.



snartsnart..

Stress.

Hunnit sova en natt hemma i Vasa och stressen har hunnit stiga några grader. Suuuuck. Mycket kvar av det lilla jag har kvar på Pf. Sommaren lite oplanerad. Kokkola - Check! Lägenhet - Check! Jobb - Halvcheck! hmm.. Mycket planerat och ännu mer grejjer oklara. ojojoj.

I heljen går jag en Burnout kurs för att samla ihop de sista studiepoängen. Kanske jag på söndagen kan diagnostisera mig själv en burnout å ta hermoloma. aaah.


Kvinnosöndagen.

Denna helj har jag besökt Amarillo två gånger. Spenderat hela lördagen inomhus framför datorn. Haft nattgäster från Helsingfors och suttit i bil till Cola. Dessutom har jag för första gången på evigheter sovit bra. Sen suger jag på att uppdatera bloggen. Nu sitter jag hemma på Tallåsen och drömmer om likadana skafferier som mamma har. Alltid fyllda med god mat och trevliga sötsaksöverraskningar.

Imorgon ska jag skaffa mig ett jobb, leka "Äntligen hemma" och förhoppningsvis träffa Cola-vänner. Försöker vara positiv inför Cola-flytten och tänka på allt roligt som händer här i sommar. För det första handlar allt bara om tre månader. För det andra bor vi i en egenremppad kämppä. För det tredje jobbar jag möjligen, om jag vill, på mitt favoritjobb. För det fjärde..hmmm. De va de. Fastd e viktigaste är ju att S och jag äntligen bor under samma tak även om han jobbar 24/7.

Största dilemmat för tillfället är ifall jag ska söka in på nån skola eller kämpa med ansökningarna när jag befinner mig långt borta. Dessutom fattas 2 poäng från min Magistersexamen. Suck.

Nu ska jag fortsätta planera the trip of my life och lyssna på favoritlåt nr. tappat räkningen.


RSS 2.0