Sista januari

Köpte en ny telefon i veckan. En likadan jag ägde ca 2 månader sommaren 2008. Älskade telefonen tills någon tog den ifrån mig. Varje månad blir jag dock påmind om att jag en gång ägde en W890i. Heja kytkykauppa. Så för att lindra smärtan köpte jag en ny likadan. Smart? Knappast.


Medan jag skriver detta äter jag jaffakex. Mina absoluta favoritkex efter Bastogne. Nu snackar vi inte om ett, två, eller tre kex utan 18. Ett paket. Pratade om surskorpor tidigare i veckan me vännen. De har samma effekt på mig. Äta tills bara kartongen finns kvar. Annan mat jag frossäter utan slut är popcorn [seriously, jag äter 3 påsar i veckan] ryvita/sesam knäckebröd, chokoplattor och euroshopper isglass. Till denna kategori hör även Ben&Jerry's. MEN, det är sällan jag tillåter mig äta hela burken. Vill spara för att kunna njuta av glassen flera kvällar. Fö de finns nog inget bättre i denna värld..i matväg.

Det är så länge sedan jag hade en sovmorgon så jag kan inte ens komma på vilken vecka det var. Suddats ut i dimman på nåt sätt. Hursomhaver har jag min första sovmorgon på..evigheter, framför mig imorgon bitti. Kan slå vad om att jag är pigg 07.00. Suck.

Om tre veckor ska Gradun vara klar. about 30 sidor to go. Plus all finslipning under våren. Förövrigt måste jag hitta några valfria kurser att gå efter infon som avslöjade att mina 301 studiepoäng inte räcker till Magistersexamen. Jag jobbar för mycket, sover för lite. Tränar intensivt i perioder och frossar på kvällarna. Hinner inte pyssla om mig själv. Klipper håret med nagelsax och färgar håret hemma igen efter att de senaste 10 åren besökt frissan regelbundet. Oh well, det finns ju ett ljus i ändan av denna tunnel oxå.

Jag är i ett skede av mitt liv där jag vill stanna tiden för att hinna och fatta njuta av allt. Men på samma gång shuffla framåt så jag får sätta igång mina drömmar. En av drömmarna krashade igår. Men det finns andra alternativ. Det finns det alltid. Helst av allt skulle jag nu vilja vara en av människorna i Tjäreborg reklamen som leker kurragömma. Jag skulle gömma mig uppe på balken i en bungalow långt borta på en öde ö med vita stränder och hoppas på att det tar evigheter tills nån hittar mig.

I can



Min absoluta favorit-reklammusik at the moment.

Jobbar konstant. Ungefär 14 dagars jobbputki på gång. Längtar SÅ efter min sköna sovmorgon nästa söndag. Morgondagen börjar 06.00. Sen e de full rulle igen. Orkaorka..

Andas..

De e mycke nu. Måste överleva 5 veckor. Måste.
Dagens höjdpunkt är soffan, nachosallad och fotoboken om Africa. aaah.



Kolla va fin den blev Pasi!

18.01.09

           

Nya soffbordet har vi släpat in i lägenheten i heljen. Köpte även en underbar klocka att ha på väggen. 
Pysslade ihop en lampa till vardagsrummet som ni även kan se i bilden.
Gårdagen bestod av jobb och inflyttningsfest som slutade ganska tidit för min del pga. stor saknad av S.
Idag har jag än en gång sagt farväl åt mannen min och råkat bränna popcorn i kastrullen.
Inkommande vecka består av graduskrivande och en hel del jobb pga delat huvudansvar av butiken.

De 42 plusgraderna vännerna i Australien har för tillfället skulle inte vara illa.
Stor saknad väcktes inom mig när jag konstaterade att Australian Open kör igång imorgon.
Åh, vad gjorde jag för exakt ett år sedan? Jo:

           


Nu ska jag sväpa filten runt mig och koncentrera mig på underbara King Arthur.


Buu.

Här kunde jag copy + paste förra inlägget. Suck. Kanske det blir en extraextra föreställning. suck.

Å Måndag igen..

Dagen förstörd och klockan har inte hunnit bli mer än kvart i elva. Biljetterna till André Wickström & Björn Gustafssons Stand Up-show tog slut på 1h 30 minuter. Vännen stod och köa. Gissa om biljetterna tog slut innan hon fick några. Snopet. Tänker stanna hemma under täcket denna dag oxå. Möjligen jobba lite på kvällen. Beror på ifall svindel attackerna försvinner..


byebye Björn. Suck


Life..


"Life"-serien kommer att sättas på band varje vecka jag inte är hemma fastklistrad vid tv:n på måndagskvällarna.

Idag har jag hunnit jobba lite och efter det kramat toalettstolen ett antal gånger. Födan det senaste dygnet har bestått av blåbärssoppa, vatten och isglass som jag idisslat och sedan fått se i lite annan form igen..Anyhow. Jag som inte blir sjuk, som aldrig missat skola pga sjukdom, aldrig besökt en läkare, aldrig gått på antibiotika är inte van med detta. 100% ynklig. Nu minns jag varför jag hatar att vara sjuk. Rastlösheten, repriser på tv:n och ämbaret brevid sängen är inget att hurra för. Usch och Buu. Imorgon SKA jag må bättre.

Here we go again

Det jag mest kommer att sakna är Sunes restaurang, inte kanske maten, men sällskapet och tidsfördrivet. Klarat av första lektionen för vårterminen. Dansat vals och rysk polka. Såå Pf. Paniken stiger sakta men säkert. Om 6 veckor är det tänkt att Gradun ska vara sisådär klar. Shit. Dags att skärpa sig och porta sig själv från Fb.
 







Powernap. Nu.

Inhandlat idag.



Äntligen har vi hittat ett soffbord som matchar resten av möblerna. I'm lovin it.
Köpte även lim som skall användas i tillverkandet av en taklampa till vardagsrummet.

Typisk måndag.

Idag undrar jag över vad skillnaden mellan tjinuski, caramel och toffee är.
En parkeringsbot rikare[fattigare heter de väl] är jag också, inte mitt fel att jag felberäknar 15 meter.. Suck.

Oh happy day.

Min perfekta söndag.
-Vaknade 11.45 totalt utvilad och satte mig ner och fyllde koppen med chokladkaffe.
-Packade på mig varma kläder, laddade ipoden och gav mig ut på solskenspromenad på isen.
-Kockade ihop mums-middag bestående av ostgräddpotatis och marinerade biffar. Hello kalorier.
-Jobbade en perfekt kort stund, dessutom med dubbellön pga Söndag.
-Drog mig själv till gymmet för ett jogging-magmuskelpass och återvände till en varm bastu. aaaah!
-Nu ligger jag i mjukaste sängen med datorn i famnen och fear factor på tv.
-Som perfekt avslutning på dagen hör jag en burk Ben&Jerry's som ropar på mig i frysen. Yum!

Söndag hela veckan tack! Men nej, Morgondagen börjar 8.10 och slutar 20.15..work baby, work.


Saltad!

Hela gårdagen kände jag et stort sug för bullar av alla dess slag. Kanelbullar, toffeewiener, munkar, grisar..ni vet. Blev hembjuden till L&T's nya fina hem på filmkväll med tjejjerna. Värdinnan hörde våra nödrop på bulle och hade tagit fram halvfärdiga hjärtformade munkar för upptining. Ååh denna väntan på att de skall tina, på att de skall in i ugnen, på att de skall sockras och slutgligen den tio minuter långa pinande väntan på att de ska svalna. I detta skede hade en hög med vindruvor spårlöst försvunnit, lägenheten svävade i munk-doft och naglarna var ihjälbitna av denna olidliga väntad. När det sedan äntligen var dags för munken skulle jag ta den första tuggan med LePip. N-Y-T, Nyt!! Här hände det oväntade. Istället för söt, degig, halvvarm, syltig, underbar munk smakar det...SALT!! den enda lösningen på dilemmat hur ett sockerpaket kan innehålla salt och förstöra våra munkar är kombination: utflyttningsfest och vänner på hyss humör. Men jag SKA ha bulle. Tar tag i alla 10 munkar och sköljer av dem under rinnande vatten, söker efter socker(!) i skåpet och sockrar de halvsalta,våtdegiga,halvljumma,kallsyltade,halvunderbara munkarna. Jag SKA äta bulle tänker jag och äter två salt-sockersmakande munkar. Tömmer även en popcornspåse och sjunker ner i soffan och ser på serious tjejfilm med underbara McDreamy.

Saltysalty..


RSS 2.0