flashback

Ikväll har jag jobbat i och cyklat runt i helahalva wasa i snöslasket. Min dåliga kondition gjorde sig påmind när ja flåsande med snöslaskflingor up my nose cyklade upp för backarna. Kom att tänka på friidrottskarriären och närvilä viadukten man joggade upp för släpande på en bilring.. eller roskaruka upp, med sand i ryggsäcken. Oh my gosh, va man slet och kämpade medan man kände att KSG lunchen sakta steg upp mot munnen igen. Ungefär så kändes det idag. Förkylningen gjorde inte saken bättre. Winter, go away.

För att tina upp lite ska vi ta en bastukväll me brudarna hemma hos mej. Imorgon åker jag tåg till Kokkola snabbare än vad pika bussen kör sträckan..Back in vasa på söndag för att slita sista veckan på praktikskolan (Thank God!). Efter det är det solsemester för hela slanten.

Adjö. Jag ska sluta med att citera det jag fick höra av en 90-åring ikväll: "Man har gjort sig bekant med för många människor, man är inte tvungen att tycka om alla"

Billie Jean

Hejhaloo. Kryper på väggarna snart. Insjuknat mig i flunssa. Jag som aldrig är sjuk. Suck. Har valt att stanna hemma istället för att gå på jobb ikväll. Ligga i soffan tyckte jag var en bra idé. Nu när det gått en timme har jag lyckats koka upp té-vatten, kollat de obligatoriska sidorna på internet som aftonbladet, FB och mailen. Dessutom påbörjade jag en fotobok på ifolor om Australien resan. Gav upp efter att programmet stängde sig själv och allt jag gjort gick förlorat. Denna underbara dag. Totalt uttråkad. Funderade på att tvätta fönster. Men i mitt tillstånd är det nog inte tillåtet. Så vad kan man göra inom dessa väggar utan att anstränga sig? Nada. Lyssnar på urskön ensam hemma musik. David Cook & Kings of Leon har cd:n som e suverääääna. aaaah.

Haft nytta av vattenkokaren vi köpte i heljen. Vi gick in i vännens butik för att köpa en printer/scanner. God försäljare som han är säger han åt oss att inte köpa det. Eh..ok. vad har du att erbjuda istället? Well, Soda Streamer! S och J stod där och begrundade manicken som J faktist redan har hemma i köket. Big NoNo från mitt håll men pojkarna tyckte det absolut var en nödvändighet i vårt kök. Mellan varven försökte jag påminna S om hur många gånger han använt sin brödmaskin efter att han fått den.. Jag tycker nämligen Soda Streamer faller i samma kategori.. Den kategorin innehåller även all man kan hitta på TV-shop. Försökte övertala S att köpa en dammsugare. Hittade nämligen en rosa dammsugare som var sladdlös och 100% sötare än den vi har. Dessutom tror jag den sku fungera bättre oxå. Big NoNo från S´s håll. Fine.. Sedan dreglade vi efter tv:n men lät dom stå kvar. Hem kom vi med en vattenkokare och ett x-box spel. För att göra mig nöjd fick jag en Colin Farrell dvd-box under armen när vi gick ut.

när man går på praktik och tar hand om 21 sjuåringar tar både krafterna och hälsan slut. Det som gör allt värre är insikten om att man inte är på rätt spår. Suck. Försöker hitta något att se framemot. Väntar bara på att praktiken är slut och jag kan packa väskan och sticka iväg till solen med S. Destinationen är än så länge oklar, men utanför Europas gränser ser det ut att bli. Tacka vetja svärfar.

nu ska ja dega vidare, tror det blir Sex and the City box next.



Morgon inlägg

Nyligen hemankommen från dagens första jobbrunda. Väckarklockan ringde 06.00. zZzz. Nu när ja sku ha lite tid att vila e ja inte trött längre. Hade planerat att dricka mitt morgonkaffe men konstaterade att det var slut. Usel å elände. Vet inte vad ja ska ta mig till. Orkar inte dra mig till någon butik nu. Suck. Om två timmar ska ja befinna mig på jobb nr. 2.

Har äntligen möjligen fått något att se fram emot. Återkommer vid en senare tidpunkt om det.

Nu ska ja dra min rastlösa själ i duschen.


James Morrison - Undiscovered


Later:

Kom att tänka på hur dålig fantasi Herr Koskinen har när han döper krogar. Barndomsstaden har fått en ny mega krog som heter samma som på några andra krogar i Finland. Ilon Talo. I mitt tycke låter det en N bokstav ifrån något helt annat... Hur som helst hade brorsan tydligen invigt stället med att dansa på borden, vännen hans hängde i stången i taket. Undra ifall någon har bildbevis..

Heljens citat:
"Koko maahan on rannalla!"


yees.

It barks at no-one else but me,  
like it's seen a ghost.
I guess it's seen the sparks a-flowin,
no-one else would know.







Hey man, slow down, slow down,
idiot, slow down, slow down.
Sometimes I get overcharged,
that's when you see sparks.
They ask me where the hell I'm going?
At a 1000 feet per second,
hey man, slow down, slow down,
idiot, slow down, slow down.
Hey man, slow down, slow down,
idiot, slow down, slow down.

RSS 2.0